Belopódzott egy házba, miközben egy táskában matatott, az otthon levő férfi feltartóztatta őt

A kapu és az ajtó is nyitva volt, könnyen bejutott, de ki már nem tudott jönni, mert tetten érték.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 07. 13:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopni akart, ezért surrant be egy házba egy nő Kevermesen. A kapu és az ajtó is nyitva volt, könnyen bejutott, de ki már nem tudott jönni, mert tetten érték. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte – írja a Police.hu

Idegennel találta szembe magát a háza nappalijában egy férfi 2023. február 19-én, délután Kevermesen. A gyermekével volt otthon, amikor egy nő bement hozzájuk, és kutatni kezdett egy székre felakasztott táskában. A férfi ezt észrevette, feltartóztatta a nőt, hívta a rendőröket, akik perceken belül megérkeztek, és előállították a hívatlan látogatót. Az ötvennyolc éves kevermesi nő elmondta, hogy pénzhez akart jutni, ezért úgy gondolta, próbálkozik, házak kapuin próbált benyitogatni. 

Ahová bement, ott a kapu és a ház ajtaja is csukva volt, de nem volt bezárva, így könnyen bejutott, az ott lakó férfi éberségének köszönhetően azonban semmit nem tudott elvinni. 

A nő ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait 2023. június 6-án továbbították az ügyészségre.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.