Előállították a pókaszepetki késdobálót

A harmincnyolc éves férfi ellen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított eljárást.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 06. 05. 14:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kést ragadott, majd olyan erővel dobta vele hasba ismerősét egy harmincnyolc éves férfi egy pókaszepetki családi házban tartott összejövetelen, hogy az vérző sérülést szenvedett. 

A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján csupán könnyű sérülést szenvedett, azonban a cselekmény alkalmas volt arra, hogy súlyosabb sérülést okozzon.

– számolt be róla a Police.hu.

A rendőrség elállította a férfit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Borítókép: A rendőrség fotója az eldobott késről (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.