Halálos baleset miatt lezárták a reptérre vezető utat, több autópályán is torlódás van

Két autó ütközött össze a Határ útnál, az útpályát teljes szélességében lezárták.

Magyar Nemzet
2023. 06. 06. 5:54
-
Budapest, 2015. március 17. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér 2b Terminálja a fõváros XVIII. kerületében, elõtérben a Terminál Parkolóban várakozó személygépkocsik. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető utat kedd éjszaka – közölte a katasztrófavédelem. A rendőrség később a honlapján tudatta, hogy 

a karambolban többen megsérültek, egy nő a helyszínen meghalt. 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset, amelyben két autó ütközött, a Határ útnál történt. 

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, az egységek két embert kiemeltek az egyik járműből, mentők is érkeztek. 

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

M1-es autópálya

Az M1-es autópályán, a lébényi szakaszon, a 135-ös és a 143-as km között, felújítási munka miatt mindkét oldalon sávlezárásra és terelésre lehet számítani – tájékoztat az Útinform.

Mint írja a portál, Győr elkerülő szakaszán tart még a Rába-híd felújítása, a 123-as és a 129-es km között szintén mindkét irányban forgalomkorlátozásra készüljenek!

A komáromi szakaszon, a 85-ös és a 93-as km között új fixterelést építettek ki. Budapest felé a külső sávot lezárták, a forgalom a belső illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Hegyeshalom irányába, a külső és a leálló sáv járható.

Ugyancsak a főváros irányába Biatorbágy térségében, a 16-os és a 14-es km között, új fixterelést alakítottak ki, a belső sávot lezárták.

M3-as autópálya

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a 20-as és 25-ös km között fix terelést építettek ki. A belső sávot lezárták, a forgalom két sávon halad. Fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon!

Kál térségében, a 90-es és a 101-es km között felújítják a burkolatot. Megváltozott a forgalmi rend, mert a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros irányába, a forgalom a külső sávon halad.

A Budapest felé vezető oldalon, a Hejőkürt/Tiszaújváros csomópont közelében, a 164-es és a 161-es km között burkolatjavítást végeznek, a belső sávot lezárták.

M6-os autópálya

Az M6-os autópályán Pécs felé, Iváncsa térségében, a 45-ös és az 50-es km között aszfaltozás miatt a külső sávot lezárták. A 49-es km-nél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomópontot nem zárták le, ott a le és felhajtóág is használható!

M8-as autópálya

Az M8-as autópályán, a Pentele-hídon burkolatjavítást végeznek, az 51-es főút felé vezető oldalon. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés kapcsán Dunavecsénél, az M8-as autópálya, az 51-es főút, valamint az 513-as főúti csomópontban félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra számítsanak.

Borítókép: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Fotó: Jászai Csaba/MTVA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.