Híres filmjelenettel reagált Orbán Viktor a Soros-birodalom új vezetőjére

Soros György átadta a fiának, Alexander Sorosnak az irányítást, aki még radikálisabb hangvételt ígért.

Magyar Nemzet
2023. 06. 12. 10:47
null
Hungarian-born US investor and philanthropist George Soros answers to questions after delivering a speech on the sidelines of the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos on May 24, 2022. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Soros 2.0” – reagált Orbán Viktor miniszterelnök a Twitter-oldalán arra, hogy a nemsokára a 93. életévét betöltő Soros György átadja pénzügyi birodalma irányítását fiának, Alexander Sorosnak. A kormányfő a bejegyzéshez mellékelte A Keresztapa című film egyik híres jelenetét Marlon Brandóval és Al Pacinóval.

Ahogy arról lapunk beszámolt, Alexander Soros a The Wall Street Journal amerikai napilapnak betekintést engedett a jövőbeli elképzeléseibe. Eszerint minden megy tovább ugyanúgy, csak még radikálisabban és hangosabban. Mint fogalmazott: a célja apja liberális célkitűzéseinek bővítése, ám noha hasonlóan gondolkodnak, ő szeretne más ügyeket is felkarolni, mint a szavazati és abortuszjog, valamint a nemek közötti egyenlőség. Tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson.

Borítókép: Soros György (Fotó: AFP/Fabrice Coffrini)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.