Holttestet találtak a Tiszában

A 180 centiméter magas, normál testalkatú, rövid barna hajú férfi személyazonosságát nem tudták megállapítani.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 06. 20. 10:50
null
Cibakháza, 2022. július 14. Homokdûnék a Tisza-parton Cibakháza határában 2022. július 14-én. A településtõl hat kilométerre egy homoksziget keletkezett az alacsony vízállás miatt. MTI/Mészáros János Fotó: Mészáros János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ismeretlen férfi holtteste bukkant fel a Tiszában március 29-én. A testet Tiszaeszlárnál találták meg, de azonosításához szükséges irat nem volt nála, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Az elhunyt férfi 180 centiméter magas, normál testalkatú, rövid barna hajú. 

Fekete színű kabátot, sötét melegítőnadrágot, szürke színű pulóvert és szürke színű hosszú ujjú pólót viselt, amelynek hátulján zöld színű Range felirat található – ismertette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen személyesen a Tiszavasvári Rendőrkapitányságon vagy telefonáljon a 06-42-524-600-as számon vagy a 112-es központi segélyhívószámon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mészáros János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.