időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo

Íme a DK-s Niedermüller Péter eddigi legnagyobb teljesítménye: semmibe nyíló lift

Magyar Nemzet
2023.06.09. 17:37 2023.06.09. 21:37
Íme a DK-s Niedermüller Péter eddigi legnagyobb teljesítménye: semmibe nyíló lift

Ilyet se látott még Budapest! A semmibe nyílik a lift a VII. kerületi Király utcában! A körfolyosós házban épített liftnek a világon semmi más haszna nincs, mint hogy el lehetett rá költeni 40 millió forintot. Ami Karácsony Gergelynek a Blaha vécé, az Niedermüller Péternek ez a lift – írja Bohár Dániel riporter a Facebook-oldalán.

A riporter meg is örökítette az építményt, pirossal bekarikázva, hol kellene a lakóknak kiszállniuk. Íme a DK-s Niedermüller Péter eddigi legnagyobb teljesítménye – tette hozzá. A lift abból a közös költségből épült, amit a lakók adtak össze. A beruházás egy éve áll és a lakók egyre idegesebbek. A kivitelező állítólag levélben kért elnézést, mint írja: „rosszul mérték fel a helyszínt”, bár nagyobb felmérés ahhoz nem kell, hogy lássa az ember: a semmibe nyíló liftajtókkal a lift nem lesz használható.

Bohár Dániel bejegyzésére később Niedermüller Péter is reagált. A jobboldali médiát is becsmérlő hozzászólásában tagadta, hogy bármi köze lenne az építkezéshez. Állítása szerint a szóban forgó társasházban a lakók közgyűlésen döntöttek arról, hogy liftet építenek, amihez ki is választották a kivitelező céget. A kivitelező azonban a Covid-járvány miatt fellépő alapanyaghiány miatt nem tudta befejezni a munkálatokat.

Borítókép: Niedermüller Péter (Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.