Két autó karambolozott az M1-esen

Személygépkocsik szenvedtek balesetet a 42-es főúton és Bökönyben is vasárnap délután.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF, Rendőrség2023. 06. 11. 15:11
null
Budaörs, 2016. december 3. Ütközésben összetört személygépkocsik és forgalomtorlódás 2016. december 3-án az M1-es autópálya budaörsi szakaszán, ahol egymástól pár száz méterre két baleset is történt. Eddig tisztázatlan körülmények között elõször négy gépjármû ütközött az autópályán, majd a közelükben hat gépjármû rohant egymásba. A balesetben összesen hárman sérültek meg. A helyszínen rendõri irányítás mellett a leállósávban halad a forgalom. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Győrt elkerülő szakaszon két személyautó összeütközött. A 124-es kilométer közelében csak a külső sáv járható, így aki teheti, ne használja az átterelt sávot – figyelmeztetett az Útinform.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint baleset történt Bökönyben is. A Kossuth utcában frontálisan összement két személyautó. Az ütközéstől egy parkoló jármű is megsérült. A szakolyi önkormányzati és a bökönyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom.

 

Előzés miatt történt baleset a 42-esen

A 42-es főúton, Mezőpeterd és Biharkeresztes között két személygépkocsi karambolozott. Az ütközés következtében az egyik autó, egy román honosságú kocsi az árokban a tetejére borult.

A rendőrség információi szerint azért következett be a baleset, mert délután fél kettő körül 

a román honosságú személygépjármű vezetője a kocsisor előzésébe kezdett. 

A manőver végrehajtása közben a jármű nekiütközött egy szemből szabályosan érkező magyar honosságú személyautónak. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

A balesetnél a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták az 50-es kilométernél – közölte a katasztrófavédelem. Aki teheti, Mezőpeterd felől Váncsod felé, míg Biharkeresztes felől Bojt irányába kerüljön.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.