Letartóztatták a nyíregyházi nőt, akit az édesanyja megölésével gyanúsítanak

A Nyíregyházi Járásbíróság elrendelte az anyja megölésével gyanúsított nő letartóztatását – tájékoztatta az MTI-t a Nyíregyházi Törvényszék.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 06. 07. 12:31
null
20210707, Budapest Ablaktakarítás közben a tizedik emeletről zuhant ki a 70 év körüli Márta néni a Havanna lakótelepen, a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. képen: rendőrség rendőr autó helyszínelés holttest kiesett Fotó: Knap Zoltán ( BORS) Fotó: Knap Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nő június 1-jén eddig ismeretlen okból bántalmazta nyolcvanéves édesanyját a saját házában, majd egy késsel többször nyakon és fejen szúrta. Az idős asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy 

a gyilkossággal gyanúsított nőt vasárnap a nyíregyházi otthonában fogták el. 

Az ötvenkét éves helyi asszony a kihallgatásakor panasszal élt a gyanúsítás ellen, és nem tett vallomást.

A törvényszék szerdai tájékoztatása szerint az egy hónapra szóló letartóztatásról hozott végzés nem végleges. A gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Bors/Knap Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.