Öngyilkos lett az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételek tulajdonosa

Önmaga felett mondott ítéletet az a férfi, akinek laptopján hetvenezer pedofil felvételt találtak a februári Antifa-támadók után kutató nyomozók a Szikra Mozgalom egyik aktivistájának lakásán. A felvételek között több száz olyan van, ami 12 év alatti gyerek elleni szexuális sanyargatást ábrázol. A férfi gyanúsítotti kihallgatása előtt felakasztotta magát a biatorbágyi volt katonai bázison.

Magyar Nemzet
2023. 06. 22. 8:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Önkezével vetett véget az életének az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek – értesült a Blikk. A lap információi szerint a férfi azután akasztotta fel magát, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra.

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan nem erősítette meg, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) területén, Biatorbágyon, a volt rakétabázison történt az öngyilkosság. A PMRFK lapunk megkeresésére annyit közölt:

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy külterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.”

 

A Metropol stábja felkereste az egykori biatorbágyi Holdfény Rakétabázist, ahol meglehetősen furcsa dolgokat talált. Mint írják,

egy kövekből épített tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott.

A Metropol helyszíni riportja szerint valaki a tűzrakóhely elé egy gumiabroncsot tett, mintha azon ülve nézte volna a lángoló babát. A lap információi szerint az ijesztő rituálé helyszínétől nem messze találták meg a minden valószínűség szerint öngyilkosságot elkövető férfit.

Mint azt a Magyar Nemzet megírta, a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán közel háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

 

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy az aktivista nő gyanúba került a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett embervadászat kapcsán. (A nő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették  a nyomozást ellene.)  A lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon öngyilkosságot elkövető férfié voltak.

A pedofilbotrány kapcsán megkerestük Jámbor András párbeszédes országgyűlési képviselőt, a Szikra Mozgalom alapítóját is, ám ő nem reagált a feltett kérdésekre. A Mediaworks riporterének néhány napja sikerült megszólaltatnia a politikust, aki kizárólag azt ismételgette, hogy semmi köze az ügyhöz. Jámbor a Facebook-oldalán is szóba hozta a botrányt, ám csupán vádaskodott és terelt. 

A Hír TV-nek Kocsis Máté arról beszélt, a Jámbor András által alapított Szikra Mozgalom körül kirobbant pedofilbotránnyal összefüggésben a politikai felelősség mindenképpen fennáll a párbeszédes országgyűlési képviselő esetében.

 

Borítókép: Rituális öngyilkosság zajlott Biatorbágyon, ahol egy félig elégett babát találtak a Metropol újságírói (Fotó: Metropol)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.