Tizenhárom éves fia dílerkedett az asszony helyett

A nő a fiát használta arra, hogy a drogot a vásárlók kezébe adja.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 16. 13:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy drogdílert fogtak el a zalai rendőrök, mindannyian bűnügyi őrizetben vannak – írja a Police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült azonosítani egy negyvenöt éves pátyi nőt, aki a jelenlegi adatok szerint több személynek is árult kábítószert. 

A nő saját tizenhárom éves gyermekét használta arra, hogy átadja a drogot vásárlóinak. Három szentpéterúri férfi is volt a vevők között, akik Zala vármegyében értékesítették tovább a szert.

Különböző helyszíneken csaptak le a rendőrök a gyanúsítottakra 2023. június 15-én, a házkutatások során a nyomozók pedig összesen 317 gramm kábítószergyanús anyagot, többek között amfetamint, tablettákat, port, és kereskedelemre utaló eszközöket, digitális mérleget, valamint mobiltelefonokat foglaltak le.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a negyvenöt éves pátyi nőt, és a három szentpéterúri férfit is. Bűnügyi őrizetbe vételüket követően előterjesztést tettek letartóztatásukra. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.