Varju Lászlóék most örülnek annak, amiért korábban tiltakoztak

Wintermantel Zsolt emlékeztetett: 2018-ban az ő vezetésével irányított csapat kétmilliárd forintos uniós támogatást nyert el szociális bérlakásépítésre.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Wintermantel Zsolt2023. 06. 23. 17:00
null
Borítókép: Wintermantel Zsolt (Fotó: Bach Máté)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Párhuzamos világ vagy aljasság, mindenki döntse el maga…”

−így kezdte posztját a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, reagálva arra, hogy a Varju László DK-s politikus kiadásában megjelenő Újpesti Hírmondó örömteli hírként számol be arról, hogy a fővárosi önkormányzat kétmilliárd forintos támogatást nyert el az Európai Uniótól bérlakások kialakítására az újpesti Szabadkai utcában lévő telken, holott korábban még hasonló miatt tiltakoztak az ellenzéki politikusok.

Wintermantel Zsolt emlékeztetett: „2018-ban a vezetésemmel irányított csapat kétmilliárd forintos uniós támogatást nyert el szociális bérlakásépítésre. Ebből 29 bérlakás épült a Károlyi István utcában.”


Mint fogalmazott: „2019-ben Varju László, Trippon Norbert és a teljes baloldal valótlanságokon alapuló, uszító támadássorozatba kezdett. »Hős utcát« akar Wintermantel Újpestre! Ilyen és ehhez hasonló lejárató kampányt folytattak, aláírásokat gyűjtöttek a bérlakásépítés ellen! Varju László személyesen még lakógyűlést is tartott a szomszédos ház mélygarázsában.”

A frakcióvezető posztjában kiemelte: 

Most ugyanazok, akik akkor tiltakoztak, sőt a DK szócsöveként működő, Varju László kiadásában megjelenő orgánum is, örömteli hírként számolnak be a bérlakásépítésről! Most akkor mi van? Nálam egy szavazat az aljasságra! Szerintetek?

 

Borítókép: Wintermantel Zsolt (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.