Baleset miatt torlódás alakult ki az M3-as autópályán

Budapest irányába a 37-es kilométernél alakult ki három kilométeres torlódás, a belső sávot foglalják el a sérült járművek.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 07. 03. 6:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút déli szektorán, az 1-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon, az M1-es autópálya csomópontjában munkavégzés miatt, a Győr felé vezető lehajtóágon csak egy sáv járható, lassulásra számítsanak – közölte az Útinform

Az M3-as autópályán, Budapest irányába a 37-es km-nél baleset miatt 3 km-es torlódás alakult ki. A belső sávot foglalják el a sérült járművek!

Az M3-as autópályán, Kál térségében a 97-es és a 104-es km között tart még a burkolatfelújítás, ahol visszaáll a hétköznapi forgalmi rend, vagyis Vásárosnamény felé csak egy sáv járható, a Budapest felé vezető oldal belső sávjára átterelve. A főváros felé továbbra is két sávon lehet autózni.

A magyar-szlovák határszakaszon, a Dunán Neszmély és Dunaradvány (Radvan nad Dunabajom) között mától egy új kompátkelőt adtak át a forgalomnak. A komp 3,5 tonna össztömegig és díjmentesen használható!

Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!
 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.