Egy raklapnyi mosni való valutát vitt Karácsonynak a Fidelitas + videó

Világosan látszik, hogy Karácsony Gergely belekeveredett egy pénzmosási ügybe. Ezzel addig szembesítjük, ameddig elő nem áll az igazsággal – hangsúlyozták.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 07. 06. 9:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dolláreső és a „pénzmosógép” után tegnap egy raklapnyi valutát vitt Karácsony Gergely hivatala elé a Fidelitas, hátha „mosni” támad kedvük. A Fidesz ifjúsági szervezete szerint felháborító, hogy a főpolgármester annyira hülyének nézi az embereket, hogy azt állítja: a kampányára eltapsolt több mint ötszázmillió forintot kis dobozokban tarhálták össze. Véleményük szerint Karácsony egy ilyen átlátszó mese mögé bújva próbálja elsunnyogni a kampányfinanszírozási botrányát, ami könnyen lehet, hogy még pénzmosás is. Hozzátették: akárhogy is, itt valami rettenetesen bűzlik!

Világosan látszik, hogy Karácsony Gergely belekeveredett egy pénzmosási ügybe. Ezzel addig szembesítjük, ameddig elő nem áll az igazsággal, amíg el nem mondja, hogy Soros Györgytől, a fiától, vagy más külföldi finanszírozóktól kapták a pénzeket

– hangsúlyozta videójában a Fidelitas. 

Úgy fogalmaznak: Megígértük! Mindig ott leszünk a dollárbaloldal sarkában és nem fogjuk hagyni, hogy megússzák egy-egy béna Facebook-bejegyzéssel vagy egyszerű szőnyeg alá söpréssel.

#fidelitas

Borítókép: A Fidelitas valutát visz a Városháza elé (Fotó: Facebook/Fidelitas)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.