Eszméletlenül fekvő, idős embert fosztott ki egy férfi Salgótarjánban

Az idős férfi betegsége következtében egy padon feküdt le.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 07. 26. 13:15
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsított július 16-án délután Salgótarján belvárosában, az Erzsébet téren felfigyelt egy padon ülő, eszméletlen állapotban lévő idős férfire. Észrevette, hogy a sértett mellett a földön hever a pénztárcája, és hirtelen elhatározásból úgy döntött, hogy azt a saját táskájába rejti – adta hírül a Police.hu.

A megszerzett tárcával együtt a betegsége következtében öntudatlan állapotban lévő idős férfit magára hagyta és a közeli utcába sietett, ahol a pénztárcából a sértett bankkártyáját kivette és azzal különböző helyeken tizenkétezer forint értékben vásárolt.

A salgótarjáni rendőrök az ötvenhat éves férfit azonosították, elfogták és előállították. A rendőrök kifosztás és készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a cselekmény elkövetését elismerte.

Borítókép: rendőrségi fotó (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.