Fidesz: Bünteti a mozgáskorlátozottakat a baloldal Miskolcon

Rendőrt is hívtak a mozgásukban korlátozott utasokra – számolt be a Fidesz helyi szervezete.

Magyar Nemzet
2023. 07. 28. 20:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kitiltotta az elektromos mopedekkel utazó mozgáskorlátozottakat a busz- és villamosközlekedésből Miskolc baloldali városvezetése – közölte Facebook-oldalán a miskolci Fidesz. Mint írták, példátlan és megalázó események történtek az elmúlt időszakban Miskolcon. 

„A baloldali városvezetés sunyi módon, egyeztetés nélkül, egyetlen tollvonással akadályozta meg az elektromos mopedes mozgáskorlátozottak tömegközlekedésben való részvételét”. 

A megszorítást megalázó intézkedések követték, hiszen a miskolci Fidesz információi szerint többször is rendőrt hívtak a mozgásukban korlátozott utasokra, ezáltal méltatlan és megalázó helyzetbe hozva őket. A példátlan események miatt hosszú ideig álltak a vonaljáratok is – írták.

Közölték, a Fidesz–KDNP miskolci frakciója nevében elítélik a történteket, azonnali kivizsgálást és bocsánatkérést követelnek. Szerintük a baloldali városvezetés ismét bebizonyította, hogy érzéketlen a szociálisan rászorulók iránt, üres lózungokat hangoztatnak akkor, amikor a társadalmasításról beszélnek. A baloldali városvezetés ezzel a döntésével morálisan is bebizonyította, hogy alkalmatlan és méltatlan a miskolciak képviseletére – zárta bejegyzését a miskolci Fidesz.

Borítókép forrása: a Fidesz – Miskolc Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.