Hazavitte a munkát az önjelölt madám – Saját belvárosi lakását alakította bordélyházzá egy budapesti nő + videó

A testvére még egy kiskorút is beszervezett az üzletbe.

Magyar Nemzet
2023. 07. 28. 10:01
Depress,Beautiful,Asian,Prostitute,Sitting,On,Chair,In,Abandon,House.
1493348639 Fotó: Blanscape
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több hónapig bordélyházként működött egy V. kerületi lakás, amelyet egy huszas évei végén járó nő vezetett. Az illegális üzlet 2019 novemberétől  2020. április 30-ig működött, amíg a rendőrök végül elfogták a nőt – írja a Police.hu.

A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon. 

Ezen kezelte a profilokat, fehérneműs fényképeket töltött fel hozzájuk, és fizette a hirdetéseket is. A telefonszámokon valójában a bordélyházat üzemeltető nőt lehetett elérni, aki megszervezte a „találkozókat”.

A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette, a szolgáltatások díjából ötven százalékra, továbbá kétezer forint úgynevezett napidíjra is igényt tartott a neki dolgozóktól. Átlagosan, egyszerre négy-nyolc nőt használt így ki, és közel 6,8 millió forintra tett szert.

Ha az ügyfelek más címre akartak menni, a dolgozóknak taxival kellett menniük, vagy intézett nekik egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült.

A bordélyházat üzemeltető nő már bűnügyi felügyelet alatt állt, amikor fény derült egy újabb ügyére.

A huszonkét éves féltestvére segített beszervezni egy kiskorút is. A férfi elsőnek érzelmileg került közel a kiskorúhoz, majd testvérével fokozatosan bevonták a prostitúciós tevékenységbe, ezután megtiltották, hogy erről bárkinek beszéljen, a telefonos kommunikációját is ellenőrizték.

Amikor a kiskorú ,,ki akart szállni”, a férfi szóbeli és fizikai erőszakkal ezt megakadályozta.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a nőt bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában. Ezenfelül indítványozta még, hogy a bíróság egyesítse a két ügyet.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Blanscape)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.