Itt egy videó a szatírról, aki 13 éves kislányt zaklatott, ön felismeri?

Sírt, rúgott, kiabált, de senki nem segített neki.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 07. 20. 13:34
Typical,Panel,Building,In,Havanna,Housing,Estate,In,The,18th
2324535887 Fotó: csikiphoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétségbeesetten kiabált segítségért az a 13 éves lány, akit egy férfi támadott meg a X. kerületben – írja a Tények. A hírműsor kameráinak a kislány édesanyja mondta el, hogy mit élt át a gyermeke. 

A lány a barátnőjével fagyizott és éppen hazaért. Az ajtón lépett volna be, amikor a szatír mögé ért és a nemi szervéhez nyúlt. Az esetet rögzítette a társasház kamerája is, a felvételen jól látszik, hogy a lány tiltakozott, rúgta a támadót, aki ezután ismét erőszakoskodni próbált.

A férfi valószínűleg azért hagyta abba az erőszakoskodást, mert zajokat hallott a lépcsőházban. Amikor hazaért, a kislány sírt, zokogott és nagyon feldúlt volt. Édesanyja próbálta utolérni a férfit, de már nem sikerült, azt is mondta, hogy senki sem segített lányának, pedig mások is hallhatták, hogy nagy a baj. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.