Majdnem lecsapott a csendes gyilkos, időben érkezett a segítség

Azonnal a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem.

Magyar Nemzet
Forrás: Katasztrófavédelem2023. 07. 14. 21:15
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön nyolc segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A hét műszaki mentést kilenc hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett egy téves jelzés is érkezett az ügyeletre – írja a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Reggel a gyöngyösi hivatásos tűzoltók a 3-as főút 84-es kilométerénél egy forgalmat akadályozó faágat távolítottak el az útról. Délelőtt az egri hivatásos tűzoltók Egerben, a Vallon úton egy úttestre szakadt faágat daraboltak fel. Délután egy családi ház előtetője és tetőszerkezetének tizenöt négyzetméteres része omlott le Kompolton, a Deák Ferenc utcában. A füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói is kivonultak az esethez, az egység a veszélyesen lógó cserepeket távolította el a tetőről. Az eset során senki nem sérült meg.

Két autó ütközött össze délután az M3-as autópálya 92-es kilométerénél, Nagyút térségében. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a balesetnek nem volt sérültje.

Kisteherautó és vonat ütközött össze tegnap délután Egerben, a Donát úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a teherautót, majd biztosították a helyszínt. A baleset következtében a vonat kisiklott, tizenöt utasa nem sérült meg, őket vonatpótló busszal szállították el a helyszínről. A kisteherautó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap kora este Egerben, egy Hadnagy úti társasház lakásában. Az egri hivatásos tűzoltók mérőműszerei a gázkazán környezetében kimutatták a gyilkos gáz koncentrációját. Az egység a gázszolgáltató szakembereit is a helyszínre kérte, az eset során a lakók nem sérültek meg.

Este a gyöngyösi hivatásos tűzoltók Mátrafüred Akadémia útján egy vezetékre szakadt ágat távolítottak el ágvágóval. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.