Megtalálták a rendőrök a halálos baleset után továbbhajtó sofőrt

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton csütörtökön este – tájékoztatott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros a helyszínen életét vesztette.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 28. 6:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak a Mercedes típusú autó és a motorkerékpár – írta a Police.hu péntek hajnalban.

A 27 éves motoros – mint írták – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. 

Forrás: Police.hu

A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását. A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen.

A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal. A sofőrt rendőrök a helyszínen a szondáztatták és a kiderült, hogy alkoholt fogyasztott.

A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – közölte a rendőrség.

Borítókép: Az elgázolt motor (Forrás: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.