Nacsa Lőrinc: Minden külföldi baloldali kampánypénz Bajnai Gordonnál landolt

A KDNP parlamenti frakciójának szóvivője szerint az ügy a politikai korrupció egy újabb szintje.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 31. 15:57
Karácsony Gergely; Bajnai Gordon; Jávor Benedek
Budapest, 2014. február 2. Karácsony Gergely (b) és Jávor Benedek (b2), a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnökei, valamint Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője (j) az ellenzéki szervezetek Paksról döntsön a nép! című demonstrációján a fővárosi Alkotmány utcában 2014. február 2-án. A megmozdulást a MSZP, a DK, az Együtt-PM, valamint a Magyar Liberális Párt szervezte azt követően, hogy a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Paksi Atomerőmű tervezett bővítéséről szóló népszavazási kezdeményezést. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemrégiben nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésből kiderült, hogy majdnem minden a baloldal országgyűlési választási kampányát finanszírozó külföldi támogatás a baloldal belső emberénél, Bajnai Gordonnál és a cégcsoportjánál, a DatAdatnál landolt − jelentette ki az MTI-hez hétfőn eljuttatott videónyilatkozatában a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője.

Ha már Bajnai Gordon ekkora kedvezményezettje volt a dollárbaloldal politikai korrupciójának, árulja el, hogy honnan érkeztek a milliárdok a cégéhez és árulja el, hogy kitől kapta a dollárbaloldal a külföldi pénzeket! 

− fogalmazott Nacsa Lőrinc. Hozzátette: árulja el végre Bajnai Gordon, hogy kik fizették őket és mit kértek a milliárdokért cserébe!

Felhívta a figyelmet arra: Bajnai Gordonnal, Karácsony és Gyurcsány régi nagy haverjával, több mint 600 millió forintos szerződést kötött csak az a 99 Mozgalom, amely Karácsony Gergely főpolgármester miniszterelnök-jelölti kampányát volt hivatott támogatni.

Tehát legyen világos, hogy Karácsony Gergelytől, az állítólagos adománygyűjtő ládikából minden tisztázatlan eredetű külföldi pénz a DatAdatnál, így Bajnai Gordonnál landolt, ami a politikai korrupció egy újabb szintje 

− vélekedett. Hozzátette:

A főpolgármester hazudozása ellenére is tudjuk, hogy a baloldali pártokon keresztül a külföldről érkezett mikroadományoknak egyáltalán nem mondható pénzeknek az egésze a baloldali Bajnai-féle cégcsoportnál kötött ki

 

Borítókép:  Karácsony Gergely (b) és Jávor Benedek (b2), valamint Bajnai Gordon, 2014. február 2-án (Fotó: MTI/ Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.