Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Nem a társaság miatt ment a presszóba a fiatalember, de az alkohol sem kellett neki

A zsákmány könnyen jött, könnyen ment.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 07. 05. 7:43
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopás miatt indult eljárás egy nagymágocsi férfi ellen, aki betört egy helyi kocsmába, ahonnan pénzt vitt el – közölte a rendőrség

Egyelőre azt gyanítják megalapozottan, hogy a 28 éves férfi június 30-án éjszaka befeszítette egy nagymágocsi presszó bejárati ajtaját, majd kis kutakodás után zsebre vágta a tulajdonos és a pultos pénzét is, így csaknem 150 ezer forinttal hagyta el a helyszínt. A nyomkereső kutyás járőrrel együttműködve sikerült gyorsan azonosítani a betörőt, akit a tartózkodási helyén elfogtak, majd előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra.

És ez még nem minden. A férfi még májusban annyira összeveszett valakivel, hogy verekedésig fajult a dolog, így lopás mellett garázdaság bűntettének elkövetése miatt is felelnie kell.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.