Ön felismeri ezt a három férfit? Keresik őket a rendőrök

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 07. 25. 9:47
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában írta a Police.hu.

A győri rendőrkapitányság lopás elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. Az eddigi infók alapján április 28-án 22 óra és április 29-én három óra között három férfi Győrben a Szörényi Éva utcában egy lépcsőházból szerszámokat tulajdonított el.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőiről a közelben lévő biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, jelentkezzen a győri rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-96/417-329-es számon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívót.

Borítókép: Az elkövetők (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.