Orbán Viktor képeket osztott meg Tusványosról

A miniszterelnök a közösségi oldalán mutatta meg, hogy milyen hangulatban telik a szabadegyetem.

Magyar Nemzet
2023. 07. 21. 14:41
NÉMETH Zsolt; ORBÁN Viktor; TŐKÉS László
Tusnádfürdő, 2022. július 23. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a miniszterelnök előadása előtt a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg egy galériát Tusványosról, amelyen a szabadegyetemen részt vevők láthatóak.

A kormányfő már csütörtökön is aktív volt a közösségi médiában, miután megosztotta, hogy már készül az idei beszéde, amit a szabadegyetem utolsó napján, szombaton fog elmondani. Ismert: a miniszterelnök Tusványoson rendszeresen megosztja a kormányzással és a közérdeklődést övező stratégiai kérdésekkel kapcsolatos gondolatait. Az értékelés egyben iránytűként szolgálhat – csakúgy, mint a korábbi években – a választók számára is. Tavaly a koronavírus miatt három év kihagyás után szólalt fel ismét Orbán Viktor a szabadegyetem közönsége előtt.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke a miniszterelnök előadása előtt a 31. Bálványosi nyári szabadegyetem és diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.