Saját fegyverével vágták fejbe, ennyi idő alatt kapták el őket a rendőrök

Két áldozata ismert.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 07. 22. 11:24
null
Budapest, 2023. június 15. Rendõrségi közúti ellenõrzés Budapesten, az Alkotás úton 2023. június 15-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Mûveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenõrzési terve alapján tart a rendõrség országos akciót. Ebben az idõszakban célzottan az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülõ embereket szûrik ki. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség közleménye szerint a 32 éves sértett egy padon pihent Veszprémben, amikor odament hozzá két személy, és a nyakából letépték a láncát, ruházatából pedig mobiltelefonját, igazolványtokját a benne lévő személyes iratokkal és bankkártyákkal együtt ellopták – adta hírül a Police.hu.

A sértett magánál tartott egy gázspay-t és gázriasztó fegyvert, amit szintén elloptak tőle, majd amikor védekezni próbált, saját fegyverével vágták fejbe.

A fejsérülést szenvedett sértettet a mentők kórháza szállították.

A rendőrök bravúros gyorsasággal, alig nyolc perccel a rablást követően elfogták a belvárosban a két férfit.

A 39 éves veszprémi és 28 éves hajmáskéri lakosokat az egyenruhások a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. A rabolt értékeket az egyenruhások megtalálták, azokat lefoglalták. ​Ellenük rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.