Több kilométeres a kamionsor a csanádpalotai átkelőnél

Három kilométeres kamionsor alakult ki az M43-as autópályán a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt szombat délután – közölte honlapján az Útinform.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 07. 29. 17:24
Csanádpalota, 2020. március 20. Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelõhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nõtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülõ árufuvarozóknak a rendõrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztanak. Több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjármûvekbõl. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségi honlapon olvasható tájékoztatás szerint a szabadságra hazatérő vagy már visszainduló vendégmunkások miatt élénk a forgalom a Csongrád-Csanád vármegyei határátkelőhelyeken a szerb határszakaszon is.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen mindkét irányban kétórás a várakozás, ahogy a röszkei közúti határátkelőhelyen is.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfóoldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a rendőrségi útinformációs rendszer mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Borítókép: Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar–román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.