Unja a zsúfolt balatoni strandokat? Ezeken az eldugott helyeken érdemes próbálkoznia

Homokos partú strandból is találni nem túl zsúfoltat a Balatonnál.

Magyar Nemzet
Forrás: Bien.hu2023. 07. 19. 19:08
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az északi és a déli parton is vannak olyan strandok, ahová érdemes ellátogatnia annak, akit kifejezetten zavarnak a zsúfolt parti részek, és inkább egy kisebb, rejtettebb részen fürdőzne a tóban.

  • A Badacsonynál található Bányászstrand például nem a zsúfoltságáról ismert, ráadásul a környék rengeteg programot kínál a borkedvelők és a túrázni vágyók számára. 
  • Balatonfenyves bővelkedik a strandokban, ezek közül a legkevésbé ismert talán a Pozsony utcai szabadstrand, amely kifejezetten jó környezetet nyújt a családoknak, hiszen vize sekély és a tömeges fürdőzés sem jellemzi.

A déli parton sem lehetetlen eldugottabb strandot találni

A Szirom közi szabadstrand kevésbé felkapott, sok fával körülölelt terület, amely egy büfével és egy játszótérrel rendelkező kis strand ideális azoknak, akik kicsit nyugodtabb körülmények között szeretnék élvezni a Balatont.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.