„A dollármilliók ugyanúgy áramlanak tovább” – itt a Fidesz álláspontja a Soros-birodalom átszervezéséről

Soros György fia ugyanúgy háborúba sodorná Európát, betelepítené a migránsokat, rászabadítaná Európára az LMBTQ-propagandát.

Munkatársunktól
2023. 08. 16. 17:29
Soros befolyását és pénzét is latba veti Ukrajna mellett.
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Soros-hálózat, és annak alapítványa nem vész el, csak átalakul, a dollármilliók ugyanúgy áramlanak tovább – írta közleményében a Fidesz azzal kapcsolatban, hogy az immár Alexander Soros vezette Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations, OSF) újraszervezi európai tevékenységét. Mint a kormánypárt fogalmazott: a Soros-hálózat új ifjú vezére láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok:

háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt, amely mindezt végre is hajtaná.

„A Soros-hálózat mélyen átszövi Európát és Magyarországot, számos szervezettel, politikussal rendelkezik a magyar baloldalon és a brüsszeli döntéshozatalban is. Most az újratervezés zajlik, mert úgy látszik, hogy az eddigi forgatókönyv nem működött, mert nem hagytuk magunkat! A Fidesz–KDNP továbbra is mindent megtesz azért, hogy Magyarországot megvédje a külföldi dollárok befolyásától, bárhogy is alakítják, vagy nevezik át szervezeteiket, alapítványaikat.

Magyarország nem fogja hagyni magát! Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat, a régiót vagy Európát! Továbbra is nemet mondunk a migrációra, a genderre és a háborúra

– zárta közleményét a Fidesz.

Borítókép: Soros György és fia (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.