Az önkormányzati választások előtt ismét letiltott egy Fidesz-oldalt a Facebook

A Fidesz váci szervezete hivatalosan panaszt emelt a Metánál a Facebook intézkedése ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: VacOnlne, Hír2023. 08. 06. 14:45
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A ferencvárosi után a váci Fidesz oldalát is letiltotta a legnagyobb közösségi platform. Azzal indokolták, amivel a ferencvárosi Fidesz esetében is.

A platform szerint az oldal megsértette a közösségi alapelveket.

– adta hírül a VacOnline.

A Fidesz váci szervezete hivatalosan panaszt emelt a Metánál a Facebook intézkedése ellen, és azt mondják, különös, hogy abban a városban  történik mindez, ahol a baloldali polgármester első intézkedése volt, hogy megtiltsa az önkormányzati alkalmazottak szabad véleménynyilvánítását.

„Kértünk a Facebook-tól egy felülvizsgálatot ezzel kapcsolatban, illetve hogyha ez nem sikerül, akkor fogunk csinálni egy új Facebook-fiókot. Nyilvánvalóan nagyon fontos. Ugye, az a furcsa, hogy ez a szájzárrendelet városában történt. Matkovich Ilona első intézkedése volt, hogy szájzárat rakott minden dolgozójára, minden alkalmazottjára. Tehát minden csak az ő engedélyével történhet” 

nyilatkozta a Hír TV-nek Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke.

 Szádoczki különösen felháborítónak nevezte a történteket, mert közelednek az önkormányzati választások és a közösségi médiában is szeretnének minél több embert elérni a választási programjukkal.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.