Alternatív univerzumban politizál a Jobbik: náluk Gulyás Márton tartja a Kormányinfót

Vágyvezérelt közleményt adott ki az ellenzéki párt?

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 12:01
null
Borítókép: Gulyás Márton a Partizán című műsorban (Forrás: YouTube)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás Mártonnak senki sem szólt, hogy hőségben nem szabad sokat a napon lenni? – ezzel a címmel adott ki közleményt a Jobbik, a mai Kormányinfón elhangzottakra regálva. 

Gyöngyösi Mártonék azóta helyesbítették közleményüket. Fotó: Havran Zoltán

A párt szerint Gulyás sikereket lát maga előtt, mivel „Magyarország képes nagy rendezvényeket jól megrendezni”, de ez indokolatlan. Ők a sikeres augusztus 20-i rendezvények és az atlétikai vb helyett azt tartanánk sikernek, ha ázsiai migráns munkások százezreinek betelepítése helyett normális, a nyugati átlaghoz legalább közelítő bér járna a magyaroknak, ha nem lenne Európa-rekorder a magyar infláció, megfizethetetlen az élelmiszer és a környező országokhoz képest is drága az üzemanyag. 

A párt később javította közleményét, így mégsem merészkedtek addig, hogy új minisztert nevezzenek ki. 

Gulyás Márton egyébként az utóbbi időben ismét a baloldal sírásójának szerepébe került, miután többen is támadták az általa készített Kőszeg Ferenc-interjú miatt. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.