Anyagyilkosság történt a hajnali órákban Budapesten

Az áldozat fiát a rendőrök elfogták.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu, Bors, Metropol2023. 08. 14. 8:11
Forrás: Bors
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Késelésről érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2023. augusztus 14-én 5.30-kor. Kiderült, egy XVI. kerület, Fertály utcai lakásban egy asszonyt megszúrtak. Az ötvennyolc éves nő a helyszínen belehalt a sérüléseibe – közölte a Police.hu

Az áldozat fiát, aki magát is megsebezte, a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai a helyszínen elfogták. 

Emberölés miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya. A férfit a mentők rendőri kísérettel kórházba vitték, elszámoltatására ellátását követően kerül sor. 

A Bors úgy tudja, egy huszonnégy éves férfi szúrta le az ötvennyolc éves anyját. A kiérkezésük előtt vitte el a férfit a mentő, ő maga is súlyosan megsérült. A férfi édesapját pedig a Bors odaérkezésekor kísérték be a rendőrségre.

A Metropol szerint a szomszédok döbbenten álltak az eset előtt, az ott élő L. családot ugyanis mindenki nyugodt, csendes embereknek ismerte.

Bár nem voltak túl barátkozósak, soha nem volt velük semmi gond, nem balhéztak. Még tegnap beszélgettem is velük. Ma hajnalban sem hallottunk vagy láttunk semmit, már csak az egymás után beforduló rendőrautókra és a mentőkre lettünk figyelmesek reggel hat körül

– mesélte az egyik utcabeli a Metropolnak. Egy másik elárulta, hogy a házban az édesapa, Róbert, az édesanya, Katalin és három gyermekük, Csaba, Zsolt és Richárd élt. A mérnök végzettségű Róbert többször segített a környékbelieknek, ha tudására szükség volt. A szomszéd azt mesélte a Metropolnak, hogy Róbert még fordítani is átjárt a külföldi szomszédoknak, mert nem beszélnek magyarul. A fiúkról azt mondta a szomszéd, mind jól neveltek voltak, tanultak. 

A Metropol szerint vélhetően az egyik családtag hívta a rendőrséget. 

 

Borítókép forrása: Bors

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.