Árokba hajtott egy személyautó Kalocsánál, a sofőr meghalt

A szörnyű tragédia ma hajnalban történt.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 16:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csatornába hajtott egy személyautó Kalocsa és Foktő között vasárnapra virradó éjszaka, a jármű vezetője meghalt – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kora délután a police.hu oldalon. A baleset az 5106-os út 20-as kilométerénél történt. 

A személygépkocsi vezetője egy elágazásnál nem állt meg és a csatornába hajtott. A 67 éves sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe

– tudatták.

Közben az Útinform arról számolt be, hogy az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 152-es és 147-es km között az M30-as autópálya csomópontjánál munkavégzés miatt csak egy sáv járható. A torlódás több mint 4 km-es. 

Az M5-ös autópályán, Budapest felé, a 44-es jelű Újhartyán csomópont után az út menti növényzetet gondozzák. Egy sávot lezártak, emiatt a torlódás több mint 4 km-es.

Az M4-es autóút főváros felé, a 27-es és a 23-as km között aszfaltoznak, ezért a forgalmat a kollektor ágra terelik, emiatt lassulnak a járművek.

Erős a forgalom az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán. Balatonvilágos és Székesfehérvár között telítettek a sávok, emiatt szakaszos lassulásokra és megnövekedett menetidőre kell készülni.
Az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a Keresztúri pihenő után, a 167-es km-nél lévő munkaterületnél csak egy sáv járható, emiatt torlódik a forgalom.

Felborult egy kisbusz a 68-as főúton, Böhönye térségében. A 61-es km-nél félpályán halad a forgalom.
Mint írták, napközben sokfelé számíthatunk esőre, heves záporokra, zivatarokra, helyenként felhőszakadással, jégesővel, viharos széllökésekkel. Emiatt az országban többfelé vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, illetve vízátfolyásokra és sárfelhordásokra is számítani lehet. Kifejezetten kedvezőtlen a helyzet Vas vármegyében, a Rába folyó és a Pinka patak környékén, illetve Csákánydoroszló, Rátót, Csörötnek, Nádasd és Rönök térségében az alsóbbrendű utakon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.