Az exbarátnőt gyanúsítják, hogy feltörte volt párja kocsiját a Váci úton

A XIII. kerületi rendőrök gyanúja szerint egy budapesti nő a barátnőjével feltörte volt élettársa autóját, hogy megszerezzék a pénzét.

Magyar Nemzet
2023. 08. 04. 8:09
rendőrautó rendőrség bűnügyi helyszín villogó kék fény nyomozás Forrás: police. hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti nő ellen, aki a gyanú szerint múlt pénteken hajnalban egy másik nővel betörte volt élettársa Váci úton parkoló kocsijának ablakát, majd a férfi ott lévő táskájából 

elvitt 800 ezer forintot és kétezer eurót.

A rendőrök még aznap azonosították a két feltételezett elkövetőt. Elfogták V. Zsófiát, majd előállították a kerületi kapitányságra.

A nőt lopás gyanújával hallgatták ki, de nem tett vallomást. Feltételezett tettestársát, P. Ágnest még keresik a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.​

Borítókép: illusztráció (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.