Baleset történt az M7-esen, bedugult az M0-s

Törökbálintnál összeütközött két autó, a körgyűrű keleti szektorában több jármű szenvedett balesetet.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Útinform2023. 08. 18. 13:43
null
Tárnok, 2015. augusztus 7. Torlódó jármûvek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Utoléréses balesetet szenvedett két személyautó az M7-es autópálya 16-os kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon, Törökbálintnál.

A törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentésre. Áramtalanították az egyik autót, és felitatják a kifolyt üzemanyagot az úttestről – közölte a katasztrófavédelem.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, az M0-s autóúti csomópont és Martonvásár között sokan haladnak, telítettek a sávok, így lassulásra, szakaszos torlódásra kell számítani – figyelmeztetett az Útinform.

Arról is beszámoltak, hogy az M0-son több jármű ütközött össze a keleti szektorban, az M5-ös autópálya irányába, az M4-es autóúti csomópont után. A 38-as kilométernél újra mindkét sáv járható, a több kilométeres torlódás azonban lassan oszlik fel.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.