Fél pályán újraindult a forgalom az M7-esnél

Helyzetjelentés a hazai utakról hétfő reggel.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, Rendőrség2023. 08. 21. 6:20
null
Budapest, 2020. november 1. A Deák Ferenc híd 2020. november 1-jén. Az osztrák Strabag vezette STR M0 Konzorcium nem az elvárható gondossággal járt el a Deák Ferencrõl elnevezett Hárosi Duna-híd kialakításánál, a beépített saruk alulméretezés miatt folyamatosan tönkremennek, ami a forgalom már többedszeri leállításához vezet. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztõ Zrt. november 2-tól elõreláthatóan a hét végéig forgalomterelést kénytelen bevezetni, a bal pálya hidat az M1 felé ismételten le kell zárni. Ez az ára annak, hogy az autósok biztonságban legyenek. A terelés 2+2 forgalmi sávos ideiglenes kiépítést jelent a jobb pálya hídon a halászteleki csomópont felhajtás lezárásával - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a hídnál az ezen a napon tartott sajtótájékoztatón. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyugodt, balesetmentes volt az ünnep utáni éjszaka, az Útinform tájékoztatása szerint sehol sincs nagyobb fennakadás az utakon.

Fél pályán megindulhatott a forgalom a 62-es főúton

Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya csomópont közelében a 42-es kilométernél is, ahonnan a korábban kiégett kamiont elvitték – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A forgalmat jelzőlámpa irányítja.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán, ezért az Útinform a  mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatosságra hívja fel a figyelmet.

Közölték azt is,  hogy a magyar–szlovák határszakaszon Neszmély és Dunaradvány között a komp nem közlekedik.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.