Barátainak kellett lefogni az őrjöngő férfit, aki egy fonyódi parkolóban balhézott

A vádlott az autóból kiszálló, őt kérdőre vonó férfit is lefejelte.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 8:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki két emberre rátámadt, majd az autójukat is meg akarta rongálni Fonyóton – tájékoztatta lapunkat a Somogy Vármegyei Főügyészség. 

 Távozása közben a vádlott még egy követ is magához vett, végül azonban a barátai lefogták. Fotó: Somogy Vármegyei Főügyészség

Mint a közleményben kifejtik, egy férfi Fonyód belvárosában található parkolóban az egyik, éppen parkolójegyet fizető autóhoz lépett, majd az ablakon behajolva a járművezetőt kereste. A gépjárműben ülők felszólítására sem volt hajlandó távozni.  

A vádlott ezután az autóból kiszálló, őt kérdőre vonó férfit lefejelte, az időközben visszatérő sofőrt pedig meglökte. 

Távozása közben a vádlott – azzal a szándékkal, hogy azt az autóra dobja – még egy követ is magához vett, végül azonban a barátai lefogták, majd a helyszínre érkező járőrök a Fonyódi Rendőrkapitányságra előállították az őrjöngő férfit. A tájékoztatásból kiderül: a Fonyódi Járásbíróság augusztus 4-én megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, akit egy évre próbára bocsátott.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.