Csonkítással fenyegetett meg egy rendőrnőt, pikkpakk elkapták + videó

A huszonkilenc éves tápiósági férfi felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, ellene több erőszakos bűncselekmény miatt folyt eljárás.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Védelmi Szolgálat2023. 08. 25. 9:34
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonnégy órán belül kattant a bilincs annak a férfinak a csuklóján, aki a közösségi médiában csonkítással fenyegetett meg egy nagykátai rendőrnőt. A Nemzeti Védelmi Szolgálat közleményéből kiderül, a férfi néhány napja tett közzé egy olyan posztot, amelyben a Nagykátai Rendőrkapitányság bűnügyi vizsgálóját fenyegette bántalmazással, illetve csonkítással. 

A 29 éves férfi, – akivel szemben korábban többször intézkedett a rendőrnő – felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, ellene több erőszakos bűncselekmény, többek között hivatalos személy elleni erőszak miatt folyt büntetőeljárás. 

Mindezek mellett a Nagykátai Rendőrkapitányság és a Központi Nyomozó Főügyészség is körözte. A fenyegetőzés miatt a Nagykátai Rendőrkapitányság vezetője a Nemzeti Védelmi Szolgálathoz fordult. A szervezet védelmi tisztjei beazonosították a gyanúsított tartózkodási helyét, és még aznap Budapest IX. kerületében a BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársainak segítségével elfogták, majd a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. A tápiósági férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak előkészület vétség elkövetésének gyanúja miatt a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat videót is közzétett a fenyegetőző férfi elfogásáról.

 

 

 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó:Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.