Egy halott, két sérült, teljes útzár a 4-es főúton

 Két személygépkocsi- eddig ismeretlen körülmények között- összeütközött Újfehértó közelében.

Magyar Nemzet
2023. 08. 11. 22:17
Red,And,White,Colored,Street,Barrier,At,An,Empty,Road/closed
222258445 Fotó: 75tiks Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos baleset történt ma este 20 óra 40 perc körül a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében a 262-es kilométerszelvényben – tájékoztatott honlapján a rendőrség. 

A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények között – összeütközött. Egy személy meghalt, két személy megsérült.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. Kerülni mindkét irányból a 4925-ös számú úton lehet.

A rendőrség arra kéri a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Borítókép: Illusztráció. Fotó: Shutterstock

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.