Eladó a néhai Torgyán József háza

A Torgyán-villa egy 1200 négyzetméteres telken található, maga az épület 324 négyzetméteres, hatszobás, panorámás, van benne lift és szauna is.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Pénzcentrum2023. 08. 10. 17:24
Torgyán József; Gráf József; Németh Imre; Gergátz Elemér
Siófok, 2014. december 4. Torgyán József, Németh Imre, Gráf József és Gergátz Elemér volt agrárminiszterek (b-j) a Portfolio Agrárszektor 2014 konferencián a siófoki Hotel Azur Wellness szállodában 2014. december 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kilencszázötven millióért, négyzetméterenként több mint 2,9 millió forintért árulják Torgyán József egykori villáját – szúrta ki a hirdetést a Pénzcentrum.

A Torgyán-villa egy ezerkétszáz négyzetméteres telken található, maga az épület 324 négyzetméteres, hat szobás, panorámás, van benne lift és szauna is.

Torgyán József még 2000-ben vásárolta meg az ingatlant, az akkori hírek szerint ötvenmillió forintért, a felújítási munkálatok után villájának értékét körülbelül száz-százhúszmillióra becsülték.

A 2017-ben elhunyt FKGP-elnök emléktáblát is kapott az egykori házánál, 2021-ben állította neki a hegyvidéki önkormányzat. Ez vélhetően ott marad a kerítésen akkor is, ha valaki megveszi az ingatlant.

Borítókép: Torgyán József volt agrárminiszter a Portfolio Agrárszektor 2014 konferencián a siófoki Hotel Azur Wellness szállodában 2014. december 4-én. (Fotó:MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.