Fiatal lányt gázoltak halálra Debrecenben

A balesetben a tizenkilenc éves áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu, utinform.hu2023. 08. 14. 6:51
null
Budapest, 2023. június 15. Rendõrségi közúti ellenõrzés Budapesten, az Alkotás úton 2023. június 15-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Mûveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenõrzési terve alapján tart a rendõrség országos akciót. Ebben az idõszakban célzottan az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülõ embereket szûrik ki. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közúti közlekedési baleset történt Debrecenben, a Böszörményi úton ma reggel, fél hat tájban – tájékoztatott honlapján a rendőrség. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elgázolt egy gyalogost. A balesetben a tizenkilenc éves fiatal nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A kétszer kétsávos útszakaszon a nyolcvanas kilométernél irányonként jelenleg egy-egy sáv járható.

Az Utinform.hu legfrissebb beszámolója szerint az M4-es autóúton, a főváros felé a 27-es és a 23-as kilométer között aszfaltoznak, a forgalmat a kollektor ágra terelik, torlódik a forgalom. Budapest felé a 22-es és a 20-as kilométer között burkolatfelújítást végeznek, csak egy sáv járható.

 Az M1-es autópályán, Győr térségében a 123-as és a 128-as kilométer között felújítási munka folyik, mindkét oldalon sávelhúzással terelik a forgalmat, irányonként két-két sáv járható. 

Mától felújítási munkák kezdődnek az M6-os autópálya Pécs felé tartó oldalán, az M8-as autópálya csomópontjában (73-74 km). 

A közel egy hónapos munkavégzés több ütemből fog állni. Az első ütemben a külső és a leállósávot elkerítik a forgalom elől. A kollektorágat és az ahhoz kapcsolódó két csomóponti ágat egyszerre a teljes időtartam alatt lezárják. Tehát az M6-os autópályán, a Pécs felé haladók nem tudnak majd az M8-as autópályára, az 51-es főút felé lehajtani, illetve az M8-as autópályáról nem lehet közvetlenül az M6-os autópályára, Pécs felé felhajtani. A terelőutat az M6-os autópályán, a 71-es kilométernél a Dunaújváros-centrum, valamint a 83-as kilométernél, a Dunaföldvár észak csomópontokon keresztül jelölik ki.

Jelentős, több hónapon át tartó felújítási munkát végeznek a magyar–szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelőhelyen, a 14-es főút végén fekvő Medve híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, számukra a 13-as főúti monostori határhíd felé jelöltek ki kerülőutat.

További információk IDE kattintva érhetők el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.