Forróvizes aknába esett egy édesanya Békéscsabán, válságos az állapota

Súlyosan összeégett egy nő egy békéscsabai gyárban, az állapota még mindig válságos. Nem tudni, hogyan történt pontosan a baleset, de a rendőrség már vizsgálja az ügyet.

Magyar Nemzet
Forrás: Békés vármegyei hírportál, Bors2023. 08. 18. 7:27
null
Miskolc, 2023. augusztus 1. Mentõhelikopter a közel 700 millió forintos költségvetési forrásból épült új mentõhelikopter-bázisnál Miskolcon az átadóünnepsége napján, 2023. augusztus 1-jén. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mentőhelikopterrel kellett elszállítani egy nőt kedd délelőtt, miután egy forró vízzel teli aknába esett bele egy békéscsabai üzemben – számolt be a Békés vármegyei hírportál.

A Bors információ szerint a baleset egy konzervgyár munkaterületén történt, és még nem tudni, hogyan zuhant az asszony a vízbe. A balesetben megsérült családanya életéért most sokan aggódnak, mint ismerősei mondták, az asszony állapota még mindig válságos:

Amennyire mi tudjuk, még mindig súlyos az állapota, nagyon csúnyán összeégett a testének nagyobb felülete. Nagyon drukkolunk, hogy felgyógyuljon.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja az ügyet, és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendeltek el. Nemcsak a körülményeket, de a felelősség kérdését is vizsgálják, így munkavédelmi eljárás is indult.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.