Furán dudorodott a farmernadrágja, őzsutát rejtegetett benne a notórius bűnöző

Most az előző hat bűncselekménye miatt is felelnie kell.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 08. 31. 16:56
rendőrautó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éppen a műút szélén gyalogolt Bicskén M. Zoltán, miután egy bicskei lakos bejelentése nyomán igazoltatni akarták a rendőrök, akiknek rögtön feltűnt, hogy a lágyékánál szokatlan alakzatban dudorodik a férfi farmernadrágja, és a viselkedéséből is arra következtettek, hogy ezt az ingével és a testtartásával szeretné eltakarni – írja a police.hu. A járőrök tehát azzal indítottak, hogy vegye ki, amit a ruhájába rejtett, és megrökönyödve látták, egy állatról van szó. 

A férfi egy válságos állapotban lévő őzsutát szedett ki a nadrágjából.

Az állatnak szigetelőszalaggal kötötte át, ragasztotta le a száját és az orrát, amit a rendőrök rögtön levettek róla. Alig lélegzett, és a szívverése is nagyon gyenge volt. A rendőrök értesítették az állatorvosi ügyeletet és az illetékes vadásztársaságot, de az őzsután már nem lehetett segíteni, még a helyszínen elpusztult. 

M. Zoltánt elfogták, és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra orvvadászat és állatkínzás gyanújával.

Emellett hat vagyon elleni bűncselekmény és rongálás miatt is kérdezték, például az etyeki buszmegálló megrongálásáról; erről azt mondta, a mérgét akarta levezetni, ami egyre csak nőtt benne, mert amikor a padra rávert, megfájdult a keze, és ezért ugrott neki az egész megállónak. A teljes történet ide kattintva olvasható el. 

Borítókép: illusztráció 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.