Halálos baleset történt Kútvölgynél, lezárták az utat

Két másik személy is megsérült a 47-es főúton.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Rendőrség, OKF, Útinform2023. 08. 04. 22:02
Közlekedési baleset rendőrségi helyszínelése a 6-os főúton Bonyhádnál Forrás: police. hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset este hét óra körül történt a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely és Kútvölgy között, a 189-es kilométerszelvény közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények között összeütközött. 

Egy személy meghalt, ketten megsérültek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, és feszítővágó segítségével emeltek ki egy embert az egyik autóból.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Kútvölgy felé, a 4418-as számú úton lehet – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség késő este tudatta, hogy feloldották a teljes útlezárást és a terelést, félpályás forgalomkorlátozás mellett folytatják a helyszínelést. A forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva halad.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.