Holtan találták meg a Naszály-hegynél eltűnt tűzoltót

Már nem lehetett segíteni az idős emberen.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 19:53
null
Fotó: Morvai Gabor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már csak a napokkal ezelőtt eltűnt tűzoltó holttestét tudták megtalálni a keresők – tudatta a 0627.hu. Mint azt a keresésben részt vevő forrásuktól megtudták, a férfit közel öt kilométerre találták meg attól a parkolótól, ahol az autóját hagyta. 

Mint arról lapunk korábban hírt adott, hétfőn eltűnt egy nyugdíjas tűzoltó a Naszály-hegy lábánál, a Gyadai-rét feletti erdőben. Kedden délután nagy erőkkel kezdték meg a keresését, ám az érkező vihar miatt fel kellett függeszteni a kutatást, amelyben a rendőrség mellett a katasztrófavédelem munkatársai és helyi lakosok is részt vettek. A hatóságok úgy döntöttek, szerda reggel folytatják a kutatást. A helyi és környékbeli lakosokhoz fordultak, azt kérve, hogy jelenjenek meg és csatlakozzanak a kereséshez. A fejleményekről beszámolunk.

Borítókép: illusztráció (Fotó forrása: 0627.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.