Jelentős torlódás alakult ki az M1-esen, egy órával is nőhet a menetidő

Két karambol is történt az autópályán.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, MTI2023. 08. 24. 12:40
autó, forgalmi dugó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két kamion és egy személyautó ütközött az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében – közölte az Útinform.

A baleset miatt a 18-as kilométernél a külső és a középső sávot lezárták. A torlódás visszahat az M0-s autóútról érkezőkre is.

Lébény után szintén baleset nehezíti a közlekedést. A 150-es kilométernél két személyautó ütközött, már minden sáv járható, 

de továbbra is több mint tíz kilométer hosszan torlódik a kocsisor a két baleset miatt, akár egy órával is hosszabb lehet a menetidő.

A forgalmi akadályt a lébényi és a mosonmagyaróvári csomópont között az 1-es főúton lehet elkerülni, a nagy forgalom miatt helyenként araszolnak a járművek.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.