Kamion ütközött személyautóval, egy ember szörnyethalt

Tragédiával indult a nap Kerekegyházánál: kamion ütközött személyautóval, utóbbi sofőrje szörnyethalt, miután kirepült a járműből.

Magyar Nemzet
Forrás: Baon, police.hu2023. 08. 29. 8:05
Forrás: Baon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragédiával indult a nap Kerekegyházánál, írja a Baon.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján augusztus 29-én öt óra körül az 52-es számú főút 10 400-as méterénél – Kerekegyházánál – egy személyautó és egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A gépkocsi vezetője kirepült a járműből, és a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárásra kell számítani, a rendőrök a forgalmat Kerekegyháza felé terelik. Kérik, fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Borítókép: Helyszínelnek a hajnali tragédia helyszínén (Fotó: Baon/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.