Karácsony Gergely még az ország leggazdagabb önkormányzatát is képes volt csődbe vinni

Kocsis Máté szerint egy rendezetlen, koszos, pollennel teli, gazos és hajléktalanok lepte fővárost alakított ki a főpolgármester.

Munkatársunktól
2023. 08. 08. 14:57
null
Fotó: Origo/Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely még az ország leggazdagabb önkormányzatát is képes volt csődbe vinni – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

Mint a Fidesz parlamenti frakcióvezetője fogalmazott, 

egy rendezetlen, koszos, pollennel teli, gazos és hajléktalanok lepte fővárost alakított ki Karácsony Gergely, ahol legalább már közlekedni sem lehet.

 – Mindeközben pedig Karácsony Gergely köszöni szépen, azért negyvenvalahány tanácsadóját a sokmilliós szerződésekkel fönntartja. 

Nagy tételben fogadtam volna, hogy azok az emberek, akik az országot tönkretették, azok a fővárost is tönkre fogják tenni. 

Sajnos ez történik – zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Origo/Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.