Kigyulladt egy autó Dunakeszinél, sávlezárás az M2-esen

Vizes, csúszós utak jelenthetnek ma veszélyt szerte az országban.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 7:31
null
Dunaharaszti, 2018. szeptember 14. Torlódás az M0-ás autóút déli szakaszának felújítási munkálatai miatt Dunaharasztinál 2018. szeptember 14-én. Új forgalmi rend lép életbe az M0-ás autóút déli szakaszának felújításánál, hogy csökkentsék a torlódásokat. A Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettõ helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé hosszabb gyorsítósávok segítik majd a közlekedõket. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az M2-es autóút Vác felé vezető oldalán, Dunakeszi közelében, az alagi pihenőhely után kigyulladt egy személygépjármű. A 26-os kilométernél a külső sávot lezárták – adta hírül ma reggel az Útinform. 

A Magyar Közút oldala általánosságban arra figyelmeztetett, hogy napközben sokfelé számíthatunk esőre, heves záporokra, zivatarokra, helyenként felhőszakadással, jégesővel, viharos széllökésekkel. 

– Emiatt az országban többfelé vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, illetve vízátfolyásokra és sárfelhordásokra is számítani lehet. Kifejezetten kedvezőtlen a helyzet Vas vármegyében, a Rába folyó és a Pinka patak környékén, illetve Csákánydoroszló, Rátót, Csörötnek, Nádasd és Rönök térségében az alsóbbrendű utakon – tájékoztattak. 

Borítókép: Illusztráció. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.