Légy részese egy páratlan zenei élménynek az MVM ZENERGIÁN!

Az idei MVM ZENERGIA koncerten a zenei sokszínűség jegyében Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar előadásában találkozik a klasszikus és a könnyűzene. A 8. alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági koncertet 2023. szeptember 2-án 18:30-tól a budapesti Müpa koncerttermében személyesen, három nagyvárosban óriáskivetítőn élőben, valamint otthonuk kényelméből, online is élvezhetik majd a zenekedvelők.

PR CIKK
2023. 08. 20. 22:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koncert varázslatos hangulatáról Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar gondoskodik, Szabó Soma vezényletével. Az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneművek, jazz és pop slágerek, valamint megzenésített versek külön erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban hangzanak el az este során. Az egyedi hangszerelésért és zenei rendezésért Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző felel, a műsorvezető pedig a zenetörténész és zenei antikvárius, Bősze Ádám lesz. A zenei műsort egyedi vizuális élmény teszi idén is még emlékezetesebbé, amelynek megálmodója Nagy Viktória, az MVM ZENERGIA vizuális rendezője.

Az MVM minden évben jótékony célra ajánlja fel a jegyeladásokból befolyt teljes összeget. Az érdeklődők szeptember 2. 15:00-ig az mvmzenergia.hu oldalon dönthetnek arról, hogy mely szervezetet támogassa az MVM. A 2023-ban szavazásra bocsátott szervezetek a Hangkeltő Alapítvány, a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Amigos a gyerekekért Alapítvány. A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, szeptember 2-án 18:30-kor derül fény, a Müpa színpadán.

A kulturális programra szóló támogatói ülőjegyek a nagy érdeklődésre való tekintettel idén rekord gyorsasággal elfogytak. Az esemény online is követhető lesz, így aki nem szeretne lemaradni erről az egyedülálló összművészeti élményről, az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben támogatói online jegyet vásárolhat, szeptember 2-án 16:00-ig. Az online közvetítés az esemény időpontjában lesz megtekinthető az mvmzenergia.hu oldalon, amihez az online jegyen található 10 számjegyű kód beírásával lehet majd csatlakozni.

További információ és jegyvásárlás a www.mvmzenergia.hu oldalon.

Borítókép: MVM ZENERGIA 2022 (Fotó: MVM Zrt.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.