Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Ma rákapcsol a nyár, de nem fogunk sokáig örülni neki

Érdemes magunkkal vinni az ernyőt.

Magyar Nemzet
Forrás: Met.hu2023. 08. 03. 6:23
Borítókép: illusztráció (Forrás: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma alapvetően gomolyfelhős, napos idő várható helyenként intenzívebb gomolyfelhő-képződéssel. A nyugati, északnyugati, majd az északi tájakon felhősebb körzetek is előfordulhatnak. 

Főként az északnyugati harmadban, nyugaton elszórtan lehet záporeső, esetleg zivatar, majd estétől tovább növekszik a csapadékhajlam. 

A délnyugati szél nagy területen élénk, olykor erős lesz, az Észak-Dunántúlon észak, északnyugati lesz a meghatározó szélirány. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 35 fok között alakul. 

Északnyugatról délkelet felé haladva várhatók a magasabb értékek. Késő estére 17 és 27 közé hűl le a levegő, továbbra is északnyugaton mérhetjük az alacsonyabb, míg délkeleten a magasabb értékeket.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.