Meghalt a Hajdúhadháznál történt szörnyű baleset egyik sérültje + videó

Az egyik sofőr a kórházba szállítását követően életét vesztette.

MAGYAR NEMZET
Forrás: HAON2023. 08. 19. 22:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frontálisan ütközött össze egy kisbusz és egy személyautó a 354-es főúton, Hajdúhadháznál szombat reggel. A balesetben a mentőszolgálat korábbi tájékoztatása szerint hárman sérültek meg, egy súlyos-életveszélyes és két könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

A Hajdú-Bihar vármegyei rendőr-főkapitányság kora délutáni közleménye szerint

az egyik sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a kórházba szállítását követően meghalt.

A rendőrség a balesettel összefüggésben arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek.

A teljes útlezárás véget ért a híradás szerint, a forgalom ismét zavartalan Hajdúhadház térségében – olvasható a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál, a Haon cikkében.

Borítókép forrása: Haon/Tóth Imre

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.